ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΠΟ ΤΟ 1998,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

νιώθουμε ξεχωριστά που κλείσαμε όλη την αυθεντική φύση στην αγκαλιά μας και δημιουργήσαμε κάτι πρωτόγνωρο για την Κρήτη: μία εταιρία εμπορίας και τυποποίησης αποκλειστικα ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ φρούτων και λαχανικών, την ASPERSA Ε.Π.Ε., με έδρα την Κίσσαμο του Νομού Χανίων της Κρήτης.

Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, εξασφαλίζουμε τη διατήρηση της φρεσκάδας των φρούτων και λαχανικών μας, διαφυλάσσουμε την κρητική γευστική παράδοση, και συνεχίζουμε με οδηγό μας την καινοτομία και τη συνεχή έρευνα για τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας.

Ακολουθώντας το μοντέλο της αειφόρου ανάπτυξης, εφαρμόζουμε διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον, διασφαλίζοντας έτσι τη βιωσιμότητα της γης.

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ASPERSA, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με πρωτοποριακή τεχνολογία σε θέματα ελέγχου και τυποποίησης.  

Ισχυρή πελατειακή βάση με τις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market στην Ελλάδα, σε Ευρώπη και Βαλκάνια.

Συνεργασία με τους καλύτερους στο είδος τους πιστοποιημένους βιοκαλλιεργητές από όλη την Κρήτη.  

Αύξηση των εξαγωγών στις αγορές της Γερμανίας, Αυστρίας, Ολλανδίας, Δανίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας.  

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Εμπορία και διανομή όλο τον χρόνο εξαιρετικών βιολογικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, άριστης εμφάνισης σε προσεγμένες συσκευασίες που αναδεικνύουν και αναβαθμίζουν κάθε ράφι μικρού ή μεγάλου καταστήματος.

ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ

Μαριανάκης Νεκτάριος, βιολόγος εξειδικευμένος στις τεχνικές βιοκαλλιέργειας φυτικών προϊόντων και στο δίκτυο εμπορίας και διακίνησης πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων.

Μαριανάκης Νεκτάριος, βιολόγος εξειδικευμένος στις τεχνικές βιοκαλλιέργειας φυτικών προϊόντων και στο δίκτυο εμπορίας και διακίνησης πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων.

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Η εταιρία μας έχει πάρει το όνομά της από το σύμβολο της κρητικής γης, το σαλιγκάρι Helix Aspersa γνωστό και ως κρητικός χοχλιός! Σύμβολο της παράδοσης, της διαχρονικότητας, μιας και έχουν βρεθεί κελύφη του σε αρχαιολογικές ανασκαφές της Μινωικής Κρήτης, αλλά κυρίως, σύμβολο της καθαρότητας του εδάφους και των φυτών με τα οποία τρέφεται.